BESTELINFORMATIE

VERZENDEN

Geschatte Levertijden met uitzondering van pre-orders artikelen):

Nederland: 1-2 werkdagen

Verzendkosten pakket:

       Nederland                                           € 6,95 (gratis verzending voor orders boven € 150)

       Belgie                                                   € 9,50 (gratis verzending voor orders boven € 155)

       Duitsland                                             € 9,50 (gratis verzending voor orders boven € 155)

 

Op het moment dat je bestelling door ons wordt verzonden, ontvang je per e-mail een verzendbevestiging van ons met een Track & Trace code waarmee je de zending kunt volgen.

 

RETOURNEREN

Producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden mits de producten ongedragen, onbeschadigd, ongewassen, vrij van geurtjes en make-up vlekken zijn en de labels, prijskaartjes en 'protectatag' lint onbeschadigd en/of niet verwijderd zijn.

Je kan je retour aanmelden door een mail te sturen naar Customerservice@justbefashion.nl o.v.v. van het ordernummer en de items die je retour wilt sturen. Let op dat je altijd je retour meldt voordat je de items retour stuurt. Indien niet aan de bovenstaande voorwaarden is voldaan, wordt de retour niet geaccepteerd. De items zullen op kosten van de koper teruggestuurd worden. Retouren worden binnen 5-7 werkdagen verwerkt. 

LET OP! Het is niet mogelijk mogelijk om je artikel om te ruilen via de webshop. Je kunt wel het artikel retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant. Voor het retourneren van uw pakket kunt u eventueel de website van PostNL of andere pakkeetvervoerbedrijf raadplegen. Just be Fashion is niet aansprakelijk voor pakketten die zonder Track & Trace code worden geretourneerd.

© 2021 - 2024 www.justbefashion.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel